Knappe mollghe vrouwen meiden samen genieten

Blanke man blauwe ogen bruin haar sportief knap sexy lekker lichaam verzorgd 1 , m73 groot ben je een Knappe vlaamse sexy mollige dame met zeer grote volle staande boezem 110 G en ik verwen u graag met met toch dat ietsje meer .

oprechtheid , discretie en hygiëne staan bij mij op de eerste plaats.

ik kan u vertellen dat ik gepassioneerd ben, sensueel, uiterst sexy , charmant, zeer goed kan luisteren , goedlachs , intellegent , betrouwbaar , lief en speels en ik neem ruim mijn tijd , met volle goesting kijk ik jou in de ogen

anaal mogelijk lekker tongkussen heerlijk intens orgasme en verschillende standjes zoals 69 .

van ma tot donderdag van 24 op 24 u vrijdag van 24 op 24 zaterdag en zond tot alsook op feestdagen

je bent van harte welkom bij mij voor een heerlijke vrijpartij , bel mij met een herkenbaar nummer voor een hete date vandaag, helaas kan ik terwijl ik bezig ben mijn telefoon niet beantwoorden , je mag mij steeds een berichtje sturen en erna antwoord ik direct met een sms bericht last minute dates zijn altijd mogelijk dus maak gewoon tijdig uw afspraak , alsook zijn de tarieven niet aan verbonden ik ben telefonisch bereikbaar 24 op 24 uur ontvangen privé parkeren mogelijk beschikbaar verplaatsen mogelijk in Gent buiten mijn locatie ontvang ik je tarieven niet aan verbonden contact bel sms met herkenbare nummer privé nummers neem ik persoonlijk niet aan bezet spreek boodschap in mijn Voice mail in vraag geen enkele compensatie aan verbonden bel sms 0488723449 Geert .

image-26-11-2023_14-30-57-87.jpg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *