Geil en nat, afspreken?

Ik ben geil en nat, wie komt mij klaarlikken? Daarna zal ik je zeker belonen met een geile BJ. Kunnen overal afspreken, sauna, buiten, bij jou of hotel. Ik val op zowel mannen als vrouwen. Reageer aub alleen als je van mij leeftijd bent (25-35) geen oude mannen.

962_1000-150x150.jpg

6 gedachten over “Geil en nat, afspreken?”

  1. natgleufje

    Houd je net zolang vol dan? De laatste keer met een man die +- 20 jaar ouder was ben ik behoorlijk teleurgesteld. Het duurde zeker een uur voordat hij hem overeind had en ik kan je verzekeren dat ik alles geprobeerd heb… en na nog geen 5 minuten was het alweer klaar. Ik zoek gewoon iemand die het wat langer volhoud dan dat.

    1. Ik kan je garanderen dat een ervaren man (its me*) jou een waanzinnige sexuele ervaring geeft 😁
      *me, a fresh man age 43…foreplay is everything

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *